Om oss

Jörgensens Rör AB grundades 1994 av Arne Jörgensen och har sedan dess utfört ca 6 000 lägenhetsrenoveringar i Stockholm med omnejd.

Vi åtar oss hela entreprenader och samarbetar med ett flertal väletablerade och kompetenta underentreprenörer som är knutna till oss.

Låt oss berätta mer.

5 anledningar till att välja oss på Jörgensens Rör:

  • Vi är specialister på stambyten i flerfamiljshus med kvarboende och byten av markavlopp. Sedan starten har vi hjälpt många kunder, varav en del fortfarande är återkommande.
  • Vi tar ett helhetsansvar för våra kunders renoveringar. I och med att vi samarbetar med ett flertal väletablerade och kompetenta underentreprenörer som är knutna till oss, så kan vi hjälpa till oberoende av behovets omfattning.
  • Vi bryr oss och vill alltid lämna ett korrekt och snyggt utfört arbete av högsta kvalité enligt branschens alla regler. Vi lämnar ingenting åt slumpen.
  • Vi ser till våra kunders bästa och våra yrkesgrupper samarbetar för att arbetet ska flyta på så smärtfritt som möjligt för uppdragsgivaren.
  • Vi lägger stor vikt vid att skapa förtroende hos våra kunder och att skapa bestående kundrelationer. Av den anledningen är vi alltid nåbara under ett projekt och arbetar med stor lyhördhet.

Noggranna med stor hänsyn till miljön

I vårt dagliga arbete tar vi stor hänsyn till miljön och har av den anledningen utarbetat en väl fungerande miljöplan som vi följer.

Vår ambition är att vara såväl effektiva som noggranna och strävar efter nollvision gällande besiktningsanmärkningar i varje uppdrag som vi tar oss an.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt utifrån dina behov? Fyll då i vårt kontaktformulär, så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Hur kan vi hjälpa er?

Ta kontakt med oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med. Skicka en offertförfrågan, så återkopplar vi så snart vi kan.

Offertförfrågan